Bruine pieten pruik met staartjes

Bruine pieten pruik met staartjes

Draag De Bruine pieten pruik met staartjes​ samen met je pietenpak en accessoires en zorg voor een geslaagd Sinterklaas feest door je eigen uniek... Lees meer

57957644
€ 16,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag De Bruine pieten pruik met staartjes​ samen met je pietenpak en accessoires en zorg voor een geslaagd Sinterklaas feest door je eigen unieke pieten outfit te creëren. De Bruine pieten pruik met staartjes is van hoge kwaliteit en past comfortabel om de meeste hoofden door middel van de rekbare kap. De Bruine pieten pruik met staartjes​ is dus een goede keuze voor jou ultieme pieten pak.

Productspecificaties: Bruine pieten pruik met staartjes​

  • Kleur: Bruin
  • Soort: Krullen met staartjes
  • Materiaal: Synthetisch
  • De pruik heeft een rekbare kap waardoor het om ieder hoofd past

Bruine pieten pruik met staartjes​ online kopen.

Nu voordelig verkrijgbaar bij Partycorner De Bruine pieten pruik met staartjes, deze is ook mooi te combineren met onze accessoires en outfits van het Sinterklaas thema. De Bruine pieten pruik met staartjes is te bestellen online in onze webwinkel, of als je deze liever eerst wilt bekijken kan u altijd langskomen in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.