Bruine cape met capuchon

Bruine cape met capuchon

De Bruine cape met capuchon zal je mysterieus laten lijken, deze Bruine cape met capuchon is geschikt voor verschillende soorten party's. Draag de cape bijvoorb... Lees meer

56170301
€ 18,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Bruine cape met capuchon zal je mysterieus laten lijken, deze Bruine cape met capuchon is geschikt voor verschillende soorten party's. Draag de cape bijvoorbeeld op een Halloween feest, een cosplay of ander verkleed gelegenheid.

Productspecificaties: Bruine cape met capuchon

  • Bestaat uit: cape met capuchon
  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: lengte 170cm
  • Kleur: Bruin
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

​Bruine cape met capuchon online bestellen

Met deze Bruine cape met capuchon zal je mensen geheid kippenvel geven, en is gemaakt van 100% polyester stof. Deze bruine cape is een rijke aanvulling aan bijna elke Halloween outfit. En is geschikt voor zowel dames als heren. De cape heeft een lengte van 170cm en valt ruim boven de enkels. Let op!!!! De lengte van de cape is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.