Bril Sneeuwvlokken online kopen

Bril Sneeuwvlokken online kopen

Een leuke Bril Sneeuwvlokken kopen voor een thema feest is nodig want zonder accessoires is een feest natuurlijk niet compleet. Door het montuur van deze bril k... Lees meer

1178753
€5,75 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een leuke Bril Sneeuwvlokken kopen voor een thema feest is nodig want zonder accessoires is een feest natuurlijk niet compleet. Door het montuur van deze bril kan hij telkens weer gebruikt worden tijdens het feesten.

Deze bril kan door de heren en de dames gedragen worden en is leuk to combineren met meerdere thema artikelen die verkrijgbaar zijn bij PartyCorner. voor het samenstellen van jouw outfit kun je natuurlijk langs komen in onze winkel in het centrum van zaandam om daar jouw perfecte outfit samen te stellen.

Productspecificatie: Bril Sneeuwvlokken

  •     Soort: Party bril met sneeuwvlokken
  •     Materiaal: plastic
  •     Maat: one size fits most
  •     Type: UV400 ultraviolet protectie

Bril Sneeuwvlokken nu online verkrijgbaar.

Deze Bril Sneeuwvlokken nu verkrijgbaar bij partycorner. Bekijk de Bril Sneeuwvlokken een van onze nieuwste aanbiedingen bij PartyCorner die erg leuk is tijdens het feesten

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.