fop Bril met ogen

fop Bril met ogen

Op zoek naar een fop bril met ogen als leuke accessoire? De Bril met ogen is een ideale accessoire voor iemand die op zoek is naar een grappige en leuke accesso... Lees meer

20464688
€2,25 € 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een fop bril met ogen als leuke accessoire? De Bril met ogen is een ideale accessoire voor iemand die op zoek is naar een grappige en leuke accessoire om haar outfit compleet te maken. De fop bril met ogen is apart doordat er ogen en wenkbrauwen op staan. Hierdoor ben jij net even anders dan normaal en krijgt jouw gezicht een andere uitstraling.

Productspecificatie:Bril met ogen

  • Materiaal: plastic
  • Kleur: zwart
  • Maat: one size

Fop bril met ogen kopen

Met de fop bril met ogen ben jij klaar voor het feest. De bril met ogen kun je gebruiken voor meerdere thema feesten dus je hebt gelijk een accessoire die vaker gecombineerd kan worden. Wil jij ook iets extra's voor jouw outfit? Dan kun jij de fop bril met ogen kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.