Bretels Oktoberfeest

Bretels Oktoberfeest

De mooie Bretels Oktoberfeest met gekleurde geruite Bretels blauw/wit zal je zeker opvallen tijdens jou oktoberfest. twee kleurige Beierse ruit bedrukt op deze ... Lees meer

2195300
€5,95 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De mooie Bretels Oktoberfeest met gekleurde geruite Bretels blauw/wit zal je zeker opvallen tijdens jou oktoberfest. twee kleurige Beierse ruit bedrukt op deze kleurrijke bretels wat een heel bekend teken was in de jaren 60. Bretels blauw/wit zijn verstelbaar en is daardoor voor iedereen geschikt.

Bretels Oktoberfeest blauw/wit

Productspecificaties: 

  • Kleur: Zie foto
  • Maat: One size
  • Materiaal: Spandex

Goedkope geruite Bretels blauw/wit kopen

Opzoek naar leuke blauw/ witte bretels? Wij hebben een ruime collectie in broek ophouders voor allerlei verschillende thema's. De goedkope Bretels gestreept rood/wit kopen uit de vele bretels binnen in onze collectie. Bretels zijn ook heel handig voor het ophouden van je broek maar worden tegenwoordig ook gezien als een mode accessoire. Bestel daarom snel de Bretels gestreept online zodat je een modieuze accessoire heeft voor bij jouw outfit.Bretels Oktoberfeest met deze kunt u zo naar een oktoberfeest gaan.

Bretels oktoberfeest kopen voor op een verkleed feestje, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bretels oktoberfeest kopen de blauw witte bretel die verstelbaar en voorzien is van klips.

Bretels oktoberfeest  kopen Bretels oktoberfeest deze is prima geschikt voor volwassen.

Bretels oktoberfeest is niet de enige die wij hebben in ons brede assortiment, op www.Partycorner.nl vind u nog meer gevarieerde bretels en nog veel meer accessoires.

                          Bretels Oktoberfeest kopen veilig en snel bij Partycorner.nl

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.