Brandweerkleding dames online kopen

Brandweerkleding dames online kopen

Draag deze leuke brandweerkleding dames​ naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het kostuum brandweerkledi... Lees meer

59212811
€27,50 € 22,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag deze leuke brandweerkleding dames​ naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het kostuum brandweerkleding dames bestaat uit de jurk en hoed. De jurk en de hoed hebben de kleur rood met geel ingewerkt. De outfit is beschikbaar in grote maat XL en XXL. Maar er zijn ook XS, S en M/L varianten verkrijgbaar. Combineer onze brandweerkleding dames​ ook met leuke accessoires voor een unieke look.  

Productspecificaties: Brandweerkleding dames

  • Kleur: rood (zie afbeelding)
  • Maten: XS, S, M/L, XL en XXL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: jurk en hoed

Brandweerkleding dames​ online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals deze brandweerkleding dames, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel deze leuke Brandweerkleding dames​​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.