Brandvertragende crepe slinger zwart

Brandvertragende crepe slinger zwart

Brandvertragende crêpe slinger zwart van 24 meter is een duistere lange slinger. Deze zwarte slinger van crêpe papier is geschikt voor het professionele gebruik... Lees meer

1197495
€6,50 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Brandvertragende crêpe slinger zwart van 24 meter is een duistere lange slinger. Deze zwarte slinger van crêpe papier is geschikt voor het professionele gebruik. Voor grotere aantallen brandvertragende crêpe slingers kun je vragen naar de beschikbaarheid.

Brandvertragende crepe slinger zwart

Productspecificatie:

  • Brandvertragende decoratie
  • lengte: 24 meter
  • 4 laags crepe papier
  • niet water bestendig

Ons brandvertragende crêpe slinger zwart is als beste getest, zie test rapport. De brandvertragende crêpe slinger van 24 meter lang en 8,5 cm breed is ideaal voor grote doeleinden. Deze crêpe slinger zwart is bovendien in nog 15 andere kleuren bestelbaar.

Tip: Bewaar de verpakking van de brandvertragende crêpe slinger zwart goed, zodat deze bij controle aan de brandweer kan worden overhandigd, indien er gevaar dreigt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.