Boeven jurk Abi

Boeven jurk Abi

Het model Boeven jurk is kopie van de gevangeniskleding uit de Alcatraz gevangenis in America. Het Boeven jurk Abi is een luxe gevangenis outfit voor de echte s... Lees meer

2329159
€12,50 € 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het model Boeven jurk is kopie van de gevangeniskleding uit de Alcatraz gevangenis in America. Het Boeven jurk Abi is een luxe gevangenis outfit voor de echte slechte dames onder ons. Wil jij een boevenpak kopen of ben jij opzoek naar andere gevangeniskleding of bij passende artikelen. Dit model Boeven jurk Abi binnen onze collectie van de verschillenden boeven jurkjes in de traditionele gevangene kostuums voor dames hiermee kan jij verschijnen bij de directeur van de bijlmerbajes.

  • Boeven jurk is bestelbaar in de maat: Medium.
  • bestaat uit een jurk met bijpassende hoedje
  • Boeven jurk met zwart, wit streep motief.
  • Bijpassende sierlijke halsband.Panty en schoenen zijn apart te bestellen.


Ontsnappen uit de gevangenis in deze Boeven jurk Abi dat met de licht glimmende stof en de , bijpassende pet maakt is niet gemakkelijk maar als het lukt kan je zo bij het carnaval 2015 aansluiten. Bijpassende accessoires voor uw Boeven jurk zoals handboeien, besteld u ook veilig en snel bij Partycorner.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.