Boerinnenkapje oranje met vlechten

Boerinnenkapje oranje met vlechten

Boerinnenkapje oranje met de rood, wit en blauwe vlechten in de maat one size fits all past iedereen. Met het juiste oranjekleding eronder ben je helemaal klaar... Lees meer

1429392
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Boerinnenkapje oranje met de rood, wit en blauwe vlechten in de maat one size fits all past iedereen. Met het juiste oranjekleding eronder ben je helemaal klaar voor een echt oranje feestje. Ons oranje boerinnen kapje oranje met vlechten is ideaal voor de dames die eens flink gek willen doen. Dit boerinnenkapje kan je op verschillende manieren dragen door zijn buigzame model.

Natuurlijk kun je de boerinnenkapje ook dragen tijdens Koningsdag of het EK en Wk voetbal. Ook is dit oranje kapje geschikt voor een 'ik hou van Holland' thema feest.

Oranje Boerinnen kapje

De leukste herinneringen maak je tijdens de leukste feestjes. Kijk op onze site voor de ultieme oranje artikelen en accessoires, waaronder het oranje boerinnen kapje, die je op kan zetten bij de ondersteuning van jouw oranje theam hebt voor een voetbal wedstrijd.
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.