Boerinnenkapje oranje met vlechten

Boerinnenkapje oranje met vlechten

Boerinnenkapje oranje met de rood, wit en blauwe vlechten in de maat one size fits all past iedereen. Hij is gemaakt van 100% polyester. Met het juiste oranjekl... Lees meer

1429392
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Boerinnenkapje oranje met de rood, wit en blauwe vlechten in de maat one size fits all past iedereen. Hij is gemaakt van 100% polyester. Met het juiste oranjekleding eronder ben je helemaal klaar voor een echt oranje feestje. Ons oranje boerinnen kapje oranje met vlechten is ideaal voor de dames die eens flink gek willen doen. Dit Boerinnenkapje oranje kan je op verschillende manieren dragen door zijn buigzame model.

Natuurlijk kun je de boerinnenkapje ook dragen tijdens Koningsdag. Ook is dit oranje kapje geschikt voor een 'ik hou van Holland' thema feest.

Productspecificatie: Boerinnenkapje oranje

  • Maat: one size
  • Materiaal: 100 % polyester
  • Thema: Koningsdag, Oranje
  • Kleur: Oranje, rood, wit, blauw

Boerinnenkapje oranje

De leukste herinneringen maak je tijdens de leukste feestjes. Kijk op onze site voor de ultieme oranje artikelen en accessoires, waaronder het oranje boerinnen kapje, die je op kan zetten bij een leuke Koningsdag activiteit. Combineer verschillende oranje accessoires voor de perfecte Koningsdag outfit.

Boerinnenkapje oranje bestellen

Bij Partycorner hebben we een ruim assortiment aan Oranje Koningsdag aanbiedingen kopenMet dit Boerinnenkapje oranje ben je helemaal klaar voor Koningsdag. Bestel dit Boerinnenkapje oranje op Partycorner.nl of kom hem bekijken en passen in onze winkel aan de westzijde.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.