Pruik bobline paars met glitters

Pruik bobline paars met glitters

Bobline paars is een paarse boblijn pruik met zilveren tintels er doorheen. Deze bobline paars is ook verkrijgbaar in een langere variant. Dit bobline paars pru... Lees meer

6051750
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,50 € 9,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bobline paars is een paarse boblijn pruik met zilveren tintels er doorheen. Deze bobline paars is ook verkrijgbaar in een langere variant. Dit bobline paars pruik is ingekocht voor het 1001 nacht thema omdat deze pruik met zijn mooie kleur geheel in deze thema past.

Bobline paars is perfect te combineren met onze luxe harem pakken en nog veel meer verkleed kleding voor diverse 1001 nacht party's. Natuurlijk mogen we het Carnaval niet vergeten. Onze pruiken, waaronder deze bobline pruik, passen bij verschillende verkleed partijen en zijn een totale toevoeging op jouw verkleed outfit.

Productspecificatie: Bobline paars

  • Kleur: paars
  • Soort: pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: bobline
  • Thema: disco, films, 1001 nachten thema

Paarse bobline met glitters 

De leukste pruiken in verschillende soorten, modellen en kleuren vind je natuurlijk bij Partycorner.nl. Waaronder ook onze paarse bobline pruik voor de dames.

Pruiken in diversen kleuren, van oma pruiken tot rasta pruiken, heren en dames pruiken in de leukste kleuren vind je allemaal bij Partycorner.nl

Een pruik kan je hele kostuum op zijn kop zetten. Onze paarse pruik in de bobline variant kan een leuke toevoeging zijn om jouw verkleed kostuum een andere maar toch ook leuke uitstraling te geven.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.