Bob de bouwer kostuum kind

Bob de bouwer kostuum kind

Bob de bouwer kostuum kind kan je aantrekken als stoere bouwvakker kostuum voor carnaval of naar een verkleedfeestje. Ben je een stoere jonge man en wil je als ... Lees meer

€19,95 € 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bob de bouwer kostuum kind kan je aantrekken als stoere bouwvakker kostuum voor carnaval of naar een verkleedfeestje. Ben je een stoere jonge man en wil je als Bob de bouwer naar de carnaval? Dan is dit Bob de bouwer kostuum kind perfect voor jou. Bob de bouwer kostuum kind is in 4 maten 3/4, 5/6, 7/9 en 10/12 jaar bestelbaar.

Bouw je eigen wereld in dit bouwvakkers kostuum en maak een verpletterende indruk. Met de bouwvakkers gereedschap die je als accessoires erbij kunt kopen en maak je het Bob de bouwer kostuum kind outfit compleet.

Productspecificatie Bob de bouwer kostuum kind

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester 
  • Maat 3/4 jaar
  • Maat 5/6 jaar
  • Maat 7/9 jaar
  • Maat 10/12 jaar
  • Onderhoud: Handwas
  • de bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Bob de bouwer kostuum kind verkleed set

Bob de bouwer kostuum kind is voor de onhandige klusser of bouwer die graag papa helpt met klussen. Het verhaal van Bob de Bouwer gaat zo: Bob doet het werk, maar is niet altijd de handigste. Zijn assistente Wendy helpt hem dan en samen maken ze de klus af. Spud de vogelverschrikker houdt van flauwe geintjes.

Zijn acties brengen hem vaak in de problemen, samen met de machines die hij vaak bij zijn plannetjes probeert te betrekken.

Waar kan je in Zaandam een Bob de bouwer kostuum in kinder maten kopen. 

Bob en Wendy weten de schade altijd weer te repareren, vaak met behulp van de machines. Kunnen wij het maken?! Nou en of ! Kom lang in onze winkel in Zaandam of koop het Bob de bouwer kostuum kind online.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »