Vijf ideeën voor jouw Topperskostuum!

Vijf ideeën voor jouw Topperskostuum!

Nog geen idee wat je aan gaat trekken voor Toppers 2014? PartyCorner helpt je op weg met vijf ideeën voor jouw Topperskostuum!

De tiende editie van Toppers in Concert zit eraan te komen! Het grootste meezingfeest van het jaar zal op 24, 30 en 31 mei losbarsten in de Amsterdam ArenA. Het thema van deze editie is ‘Made in Holland’ en daar hoort natuurlijk een dresscode bij: rood-wit-blauw! Nog op zoek naar een kostuum? Partycorner zocht speciaal voor jou vijf opvallende outfits waarmee je ongetwijfeld de blits maakt!

 1. De stewardess
  Stewardess (blauw)

  Gewaagd, maar uiterst stijlvol! Met dit stewardessenuniform garandeer je dat je niet onopgemerkt blijft tijdens Toppers 2014! Misschien zien we je nog wel terug op de dvd?
   
 2. Disco fever
  Discoshirt (rood)

  Burn, baby, burn! Met dit discoshirt haal je de discosferen van de jaren ’70 naar de Amsterdam ArenA. Wie weet komen er nog een aantal discoklassiekers voorbij.
   
 3. Roodkapje
  Roodkapje

  Zeg Roodkapje, waar ga je heen? Naar de Toppers, en niet alleen! Maak de avond sprookjesachtig met dit unieke Roodkapje-kostuum!
   
 4. De gentleman
  Rokkostuum (wit)

  Wie dacht dat je niet als een échte heer de ArenA kunt betreden, heeft het mis! In dit Victoriaanse rokkostuum kun je op diepe buigingen van je feestgangers rekenen. En ben je samen met je partner, dan is de matchende Victoriaanse jurk of het vrouwelijke rokkostuum misschien iets voor haar!
   
 5. Piraat
  Piratenpak (blauw)

  Met al die Nederlandstalige meezingers kun je Toppers 2014 gerust een piratenfestijn noemen. Wie weet sla je met het piratenpak ook nog eens een mooie man aan de haak!
Vergeet niet, je positie in het stadion bepaalt de kleur van jouw kleding! De tweede ring (Zilver) is volledig in het rood, de eerste ring (Diamond, Goldzone 1 en 2) in het wit en het veld (Platinum) in het blauw. Met de juiste kleding wordt Toppers in Concert 2014 zonder twijfel een onvergetelijke avond!

Alle kostuums in dit bericht zijn verkrijgbaar bij PartyCorner!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden