Griezelen in Amsterdam

Griezelen in Amsterdam

Van 25 oktober tot en met 2 november heeft Amsterdam een duister tintje. Heksen, vampiers, enge clowns, zombies en ander gespuis trekken dan door de stad tijdens o.a. het Amsterdam Halloween Festival. Iedereen mag meegriezelen, dus trek je engste outfit aan en ga naar de hoofdstad.

Stel je bent een niets vermoedende toerist en je loopt op 31 oktober over de Dam in Amsterdam. Aan de ene kant staat een groepje zombies met bloederige gezichten. 'Vreemd', denk je. Je loopt verder. Dan word je ingehaald door luid schreewende griezelig geschminkte engerds op skates. En zie je daar verderop nou een groep skeletten? Als je niet beter zou weten, zou je denken dat je in een heel enge film bent beland. Gelukkig ben je volkomen veilig. Het is Halloween in Amsterdam en dat wordt op een freaky, maar erg leuke manier gevierd. Het Halloween Festival wordt georganiseerd door Spook. Het doel van de organisatie is Amsterdam tot Halloweenhoofdstad van Europa te maken. En dat lukt aardig. Hieronder vind je enkele griezelige hoogte punten.

25 oktober: Halloween Run van Run2Day

Ruim 200 griezelige hardlopers rennen door de hoofdstad richting Vondelpark, en vandaaruit naar de Dam. Angstaanjagende types jagen argeloze voorbijgangers de stuipen op het lijf Beats gaan door merg en been, want jij kunt nergens heen... Meer info.

31 oktober: Kostuumfeest in Hotel Arena Club

Dansen oto je erbij neervalt. Een griezelig goed kostuum is verplicht. Het thema is 'Underworld', dus leef je uit.

31 oktober: Fright Night Skate

Rol samen met andere griezels op je skates door het centrum van Amsterdam.

1 november: Halloween Parade

Duizenden enge voertuigen en personen trekken door de binnenstad, om feestend te eindigen op het Westergasfabriekterrein.

Bron: 'Op weg', Connexxion

Je kostuums en schmink bestel je natuurlijk hier bij PartyCorner, ook jouw griezel partner!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden