Terug

KONINGSDAG 27 APRIL 2021

KONINGSDAG 27 APRIL 2021

Op vrijdag 27 april 2021 zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima met hun familie aanwezig bij de viering van Koningsdag in Groningen.

Geen koningsdag in Amsterdam Ook al is de agenda van onze Royals nogal leeg, er is in ieder geval één dag waar de hele familie naar uitkijkt; Koningsdag 2021 in Eindhoven! Aankomende week zal het bekend gaan worden wat we kunnen vieren met deze corona 2021 Maar hoe staan die plannen er eigenlijk voor nu we nog steeds niet van dat vervelende virus af zijn?

Ben jij in Zaandam of vier je Koningsdag in je eigen woonplaats? Bij ons vind je de leukste oranje kostuums en accessoires voor een geslaagde dag. Kijk snel op onze oranje feestpagina, wij hebben een ruim assortiment op het gebied van oranje feestartikelen en kleding, voor iedere leeftijd wel wat leuks. Pruiken, Boa's, kroontjes etc. Ben je in de buurt van Zaandam, kom dan eens kijken op de Westzijde 1.

Tot gauw...

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Partycorner.nl 4,18 / 5 - 166 Reviews @ Trusted Shops
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen