Bloemenhoed met fluffy band

Bloemenhoed met fluffy band

Deze bloemenhoed met fluffy band is erg kleurrijk zoals de naam al zegt deze heeft zowel een leuk gekleurde band als lang de rand van de bloemenhoed. Deze hoed ... Lees meer

619950
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze bloemenhoed met fluffy band is erg kleurrijk zoals de naam al zegt deze heeft zowel een leuk gekleurde band als lang de rand van de bloemenhoed. Deze hoed is ook wel als de Bloemenhoed met bont genoemd deze is niet alleen voor de winter geschikt maar staan ook nog eens goed in de zomer als hippe strand hoed. De bloemenhoed met fluffy band is zowel voor heren als voor de dames geschikt

Bloemenhoed met fluffy band is In volgende kleuren verkrijgbaar blauw,  roze , groen,  paars, rood en Oranje

De kleurrijke bloemenhoed met fluffy band is leuk te combineren. Bij de hoed kun je verschillende Hawaii accessoires toevoegen. Maak zo jouw outfit compleet en als je naar Hawaii gaat, vergeet naast de bloemenhoed met fluffy band de zonnebrand niet!

Productspecificatie: Bloemenhoed met fluffy band

  • Kleur: Tropische kleuren
  • Maat: one size fits all
  • Bestaat uit: gekleurde hoed
  • Zowel voor heren als dames

Bloemenhoed met fluffy band combineren voor de beste Hawaii outfits

De bloemenhoed is leuk alleen te gebruiken maar wordt nog leuker als je de bloemenhoed combineert met andere Hawaii artikelen. Denk bijvoorbeeld aan een flower power hemd of een beache of Hawaii rokje en de outfit is natuurlijk niet compleet zonder een Hawaii krans. Deze producten zijn allemaal te vinden bij PartyCorner online of kom langs in onze winkel in het centrum van Zaandam en stel zelf bij deze goedkope Bloemenhoed kopen een leuk Hawaii outfit samen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.