Bloemen Overhemd blauw

Bloemen Overhemd blauw

Op naar Hawaii in dit blauw prachtige Bloemen Overhemd in de thema kleuren van de zomer. Dit blauwe overhemd met gekleurde bloemen is bestelbaar in 5 maten. Voe... Lees meer

12305173
€16,95 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op naar Hawaii in dit blauw prachtige Bloemen Overhemd in de thema kleuren van de zomer. Dit blauwe overhemd met gekleurde bloemen is bestelbaar in 5 maten. Voel je een topper in je bloemenoverhemd in zomer style. Tevens goed te gebruiken op andere thema zomerfeesten in Hawaii stijl.

Productspecificatie: Bloemen Overhemd blauw

  • Kleurrijk blauw met diversen kleuren bloemen
  • Materiaal: katoen met polyester
  • Maat: S,46-48  M,50-52 L,54-56, XL58, XXL60
  • Goed te combineren met een bloemenkrans

bloemenoverhemd kopen

Weet je nog niet welke kleur bloemenoverhemd je gaat kopen? Bij PartyCorner vind je velen kleuren variaties. Dat maakt de keuze niet gemakkelijk maar wel uitgebreid. Natuurlijk verkopen wij nog veel meer Hawaii artikelen voor heren en dames. Voor de zomer wil jij er natuurlijk op en top uitzien. Bekijk ons zomer Hawaii collectie online of kom eens langs in de winkel.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.