Bloederig tafelkleed

Bloederig tafelkleed

Dracula, magere hein en hun vrienden komen op bezoek bij jou om samen te dineren. Wat is het voorgerecht? En wat is het hoofdgerecht? Wat zeker is is dat het ta... Lees meer

54010505
Neem contact op voor de levertijd
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dracula, magere hein en hun vrienden komen op bezoek bij jou om samen te dineren. Wat is het voorgerecht? En wat is het hoofdgerecht? Wat zeker is is dat het tafelkleed bloederig zal zijn.
Bloederig tafelkleed is een wit tafelkleed bedekt met rode bloedspatten in de vorm van een hand. Ideaal voor een etentje met je griezelige collega's. 
Bloederig tafelkleed is 130 x 275 cm.

Productspecificaties: Bloederig tafelkleed
  • Bestaat uit: 
  • Afmeting: 130 x 275 cm
  • Stof:
  • Kleur: Wit met rode bloedspatten
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Bloederige accessoires

Vier jij dit jaar Halloween of een andere bloederige feestje in stijl? Bloederige accesssoires zijn verkrijgbaar bij PartyCorner waaronder: bloederig bril, bloederige stropdas, bloederige stickers etc. Maak het compleet en bekijk de website voor het gehele aanbod.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.