Blauw monster pak

Blauw monster pak

Het grappige blauwe monster pak voor meisjes is speciaal voor kinderen die met Halloween op een vrolijke manier te voorschijn willen komen. Het ziet er lief uit... Lees meer

31711283
€29,95 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het grappige blauwe monster pak voor meisjes is speciaal voor kinderen die met Halloween op een vrolijke manier te voorschijn willen komen. Het ziet er lief uit, maar pas op, het blijven monstertjes. Dit prachtige halloween kostuum bestaat uit drie onderdelen: het jurkje, de spannende hoofdkap en prachtige beenwarmers die iedereen past. Kijk vooral ook eens bij de grappige Halloween accessoires.

 Productspecificatie :Blauw monster pak
  •  Jurk
  •  Hoofdkap
  •  Materiaal: polyester en plushe
  •  Kleur: blauw
  •  Thema:Halloween,carnaval, films en sterren

Waar kan ik monster pak voor meisjes kopen

Bij PartyCorner vindt je het meest complete assortiment voor Halloween en carnavalskleding online. Themakleding voor meisjes zoals een monster pak in diversen kleuren van 3 t/m 12 jaar in de meest originele thema's.

Lichtblauwe monster pak

Wie denkt dat de kleine dames de grootste griezels zijn, heeft het helemaal mis. Dit grappige lichtblauwe complete monster pak is voor meisjes die sprookjesachtige typetjes zijn, dit prachtige lichtblauwe monster pak is daar een mooi voorbeeld van.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.