Bijenvleugels set

Bijenvleugels set

Verkleed als Maya de Bij? De Bijenvleugels set maakt het mogelijk de set bestaat uit vleugels en diadeem voor zowel kinderen als volwassenen. Deze complete Bije... Lees meer

2195130
Neem contact op voor de levertijd
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleed als Maya de Bij? De Bijenvleugels set maakt het mogelijk de set bestaat uit vleugels en diadeem voor zowel kinderen als volwassenen. Deze complete Bijenvleugels set is gemakkelijk aan te trekken door de twee banden die aan de vleugels zijn bevestigd. De vleugels zijn gekleed als een rugzak en met zwarte stippen en gouden glitter ingericht. De diadeem is zwart met gele bolletjes op het uiteinde. De Bijenvleugels set maak je met zwart je Bij outfit compleet Het is geweldig voor thema feesten of geschikt voor het carnaval.

Bijenvleugels set

Specificaties

  • Bestaat uit: Diadeem en vleugels 
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: Geel met zwart
  • Maat: One size kindermaat/ volwassenenmaat
  • Aanbevolen leeftijd: 3 jaar en ouder  
  • Exclusief: Kousen, shirt en schoenen
  • Niet geschikt voor: kinderen onder de 3 jaar

Bijenvleugels set dragen

Als je Bijenvleugels set draagt word je misschien wel vergeleken met Maja de Bij. Zij is de hoofdfiguur van een kinderserie, jongen kinderen zijn gek op deze serie dus misschien is de Bij verkleed set ook leuk als cadeautje voor een kinderverjaardag?! of voor een Thema feestje.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.