Bijenpakje honey bee

Bijenpakje honey bee

Ga je binnenkort naar een verkleed feestje en wil je in het sexy Bijenpakje honey bee zwart en geel lopen? Met dit Bijenpakje honey bee word jij de bij met mees... Lees meer

10203269
€23,25 € 15,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga je binnenkort naar een verkleed feestje en wil je in het sexy Bijenpakje honey bee zwart en geel lopen? Met dit Bijenpakje honey bee word jij de bij met meeste honing aan je kont. Je kunt dit complete bijenpakje direct bestellen bij partycorner.nl. Met onze zeer snelle verzendtijd is dit Bijenpakje honey bee bij je thuis. Wees snel want op=op. Accessoires voor het Bijenpakje honey bee hoef je niet te bestellen het is al helemaal compleet op de schoenen en de kousen na. Deze zijn wel apart bestelbaar en speciaal geprijst.

Specificaties: Bijenpakje honey bee

  •      Bestaat uit: rokje met vleugels en een tiara
  •      Materiaal: 100% polyester
  •      Kleur:geel met zwart strepen print
  •      Maat; M
  •      Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder  
  •      Exclusief: kousen en schoenen

Bijenpak kopen

Wij maken  je het graag gemakkelijk als je een Bijenpak gaat kopen. Als je snel het Bijenpak nodig hebt, kun je probleemloos bij ons terecht. Bestel je voor 16.00 uur ’s middags? Dan heb  je de kleding de volgende dag vaak al in huis! Bij vragen over onze voorraad kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kom  langs in onze winkel en haal je Bijenpak zelf!

Sexy bijen pakje

Ga je binnenkort naar het carnaval en wil je er bij lopen in het zwart en geel met dit sexy bijen pakje? Zwart en geel, de kleur van gevaar, of de liefkozing. Ben jij een liefkozende bijen lady, dan is dit bijen pakje zeker iets voor jou! Natuurlijk is dit Maja de bij bijen pakje volledig gemaakt van goede materialen en is de prijs/kwaliteit zeer voordelig. Wij weten zeker dat je veel plezier zult hebben met dit sexy Bijen pakje honey bee.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.