bijenbril

bijenbril

Op zoek naar een speciale feestbril? Dan is deze Bril honingbij geschikt voor jou als jij als een echte honingsbij naar een feest gaat met voelsprieten op de br... Lees meer

20991772
€4,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een speciale feestbril? Dan is deze Bril honingbij geschikt voor jou als jij als een echte honingsbij naar een feest gaat met voelsprieten op de bril. en de kleuren zwart met geel.

Met deze bijenbril kunt jij je feest outfit compleet maken. bij PartyCorner hebben wij een groot assortiment aan feestbrillen geschikt voor elke evenement

Bijenbril

Productspecifictie:

  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: zwart, rood met zwarte stippen
  •     Details: voelsprieten
  •     Thema: dieren, carnaval

bijenbril online kopen bij PartyCorner.

Leuke Bril honingbij, een feestbril met schattige uitstraling omdat het aan een honingsbij doet denken. Wil jij ook een accessoire voor jouw outfit als honingsbij? Dan kun jij deze Bril honingbij kopen bij PartyCorner online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.