Bierviltjes Bier Feest (10cm.)

Bierviltjes Bier Feest (10cm.)

Grote bierfeest op komst? Veel mensen verwacht? Dan zijn deze onderzetters een leuke accessoires voor je feest, geen nare kringen op je tafel! Bierviltjes Bier ... Lees meer

1987493
€5,25 € 4,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Grote bierfeest op komst? Veel mensen verwacht? Dan zijn deze onderzetters een leuke accessoires voor je feest, geen nare kringen op je tafel! Bierviltjes Bier Feest zijn verkrijgbaar in twee leuke motieven. Op de viltjes is een vrouw of man afgebeeld met een Tiroler outfit met 2 grote glazen bier in hun hand en de tekst Beer Party. Ook hebben de Bierviltjes Bier Feest een leuke geruite achtergrond met de kleuren wit/blauw.

Productspecificatie: Bierviltjes Bier Feest

  • Kleur: Zie foto
  • Maat: 10cm
  • Materiaal: Kunststof

Bierviltjes Bier Feest Oktoberfest

Alle Oktoberfest feestartikelen kunt u hier kopen, tiroler hoeden, lederhosen en dirndls voor een geweldige Octoberfest zoals de Bierviltjes Bier Feest! Partycorner.nl heeft Tiroler Feestkleding en Attributen , met een snelle levering uit voorraad leverbaar. Koop deze leuke Bierviltjes Bier Feest online.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.