Bierglas kater

Bierglas kater

Bierglas kater, voor echte doorzetters die liever geen kater hebben maar  nog een glaasje nemen. Bierglas kater is één van de glazen uit de serie Bierglazen van... Lees meer

21038352
€4,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bierglas kater, voor echte doorzetters die liever geen kater hebben maar  nog een glaasje nemen. Bierglas kater is één van de glazen uit de serie Bierglazen van PartyCorner die nu nieuw in het assortiment is. De Bierglazen hebben verschillende teksen erop of leeftijden met een bijpassende achtergrond in sprekende kleuren.

Versiering en accessoires – zoals bierglazen – voor allerlei feesten zoals verjaardagsfeesten, 16 jaar, 18 jaar etc. vind je hier in onze webshop. PartyCorner heeft een grote collectie aan bierglazen met verschillende leeftijden en onderwerpen, waar Bierglas kater er één van is met een pakkende slogan erop.

Bierglas met tekst voorkom een kater

Productspecificaties
  • Materiaal: Glas
  • inhoud van het glas is 25 cl
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 8 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 18 jaar en ouder
  • LET OP: GEEN 18, GEEN ALCOHOL!
Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.