Bierglas, ben ik eindelijk jarig krijg ik zo'n kut glas

Bierglas, ben ik eindelijk jarig krijg ik zo'n kut glas

Fun Bierglas Jarig kut glas, kun jij cadeau geven aan een vriend, collega of familielid die wel een beetje gevoel voor humor heeft. Een fun feestartikel is alti... Lees meer

20476836
€4,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Fun Bierglas Jarig kut glas, kun jij cadeau geven aan een vriend, collega of familielid die wel een beetje gevoel voor humor heeft. Een fun feestartikel is altijd leuk als cadeau die vervolgens steeds de herinnering opbrengt aan wie hem gegeven heeft. Een lekker biertje drinken uit een speciaal bierglas is nooit verkeerd. Bierglas Jarig kut is één van de glazen uit de serie unieke Bierglazen van PartyCorner die nu nieuw in het assortiment is. De Bierglazen hebben verschillende leuke of grappige teksen erop of leeftijden met een bijpassende achtergrond in vrolijke kleuren zoals het Bierglas Jarig kut.

Versiering en accessoires – zoals bierglazen – voor allerlei feesten zoals verjaardagsfeesten, 16 jaar, 18 jaar etc. vind je hier in onze webshop. PartyCorner heeft een grote collectie aan bierglazen met verschillende leeftijden en onderwerpen met een pakkende slogan erop.

Bierglas met tekst ben ik eindelijk jarig krijg ik zo'n kut glas

Productspecificaties
  • Materiaal: Glas
  • Inhoud van het glas is 45ml
  • Kleur: doorzichtig met geel
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 8 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 18 jaar en ouder
  • LET OP: GEEN 18, GEEN ALCOHOL!
Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen en fun artikelen voor een gezellig feest.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.