Bierglas geslaagd

Bierglas geslaagd

Bierglas geslaagd, voor iedereen die pas geslaagd is voor bijvoorbeeld zijn diploma en na het zwoegen en zweten wel een biertje verdiend heeft. Bierglas geslaag... Lees meer

21038274
€4,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bierglas geslaagd, voor iedereen die pas geslaagd is voor bijvoorbeeld zijn diploma en na het zwoegen en zweten wel een biertje verdiend heeft. Bierglas geslaagd is één van de glazen uit de serie Bierglazen van PartyCorner. De Bierglazen zijn grote glazen met verschillende teksen erop of leeftijden en op elk  bierglas een bijpassende achtergrond met opvallende kleuren.

Versiering en accessoires – zoals bierglazen – voor allerlei feesten zoals pas geslaagd, 16 jaar, 18 jaar etc. vind je hier in onze webshop. PartyCorner heeft een grote collectie aan bierglazen met verschillende leeftijden en onderwerpen, waar Bierglas geslaagd er één van is.

Bierglas met tekst geslaagd

Productspecificaties
  • Materiaal: Glas
  • inhoud van het glas is 25 cl
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 8 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 18 jaar en ouder
  • LET OP: GEEN 18, GEEN ALCOHOL!
Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.