Bierglas 40 jaar

Bierglas 40 jaar

Bierglas 40 jaar, kun jij cadeau geven aan iemand die net 40 is geworden, een speciaal bierglas om een lekker biertje in te schenken en te proosten. Bierglas 40... Lees meer

20476818
€4,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bierglas 40 jaar, kun jij cadeau geven aan iemand die net 40 is geworden, een speciaal bierglas om een lekker biertje in te schenken en te proosten. Bierglas 40 jaar is één van de glazen uit de serie unieke Bierglazen van PartyCorner die nu nieuw in het assortiment is. De Bierglazen hebben verschillende leuke teksen erop of leeftijden met een bijpassende achtergrond in sprekende kleuren, wat ook te zien is op het Bierglas 40 jaar.

Versiering en accessoires – zoals bierglazen – voor allerlei feesten zoals verjaardagsfeesten, 16 jaar, 18 jaar, beste vriend etc. vind je hier in onze webshop. 

Bierglas met tekst proost je begint nu aan je tweede jeugd

Productspecificaties
  • Materiaal: Glas
  • inhoud van het glas is 25 cl
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 8 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 18 jaar en ouder
  • LET OP: GEEN 18, GEEN ALCOHOL!
Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen of fun artikelen om een grapje uit te halen met de jarige job, voor een plezierig feest.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.