Bierglas 3 redenen

Bierglas 3 redenen

Bierglas 3 redenen, een leuk bierglas met 3 redenen erop waarom bier beter is dan een vrouw. Voor een echte bier liefhebber die gevoel voor humor heeft een spec... Lees meer

20475702
€4,95 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bierglas 3 redenen, een leuk bierglas met 3 redenen erop waarom bier beter is dan een vrouw. Voor een echte bier liefhebber die gevoel voor humor heeft een speciaal bierglas waar hij een lekker biertje uit kan drinken en veel plezier van zal hebben met een leuke herinnering eraan. Bierglas 3 redenen is één van de glazen uit de serie van unieke Bierglazen die nieuw in het assortiment is bij PartyCorner. De Bierglazen hebben verschillende leuke teksten erop of leeftijden met een bijpassende achtergrond in opvallende kleuren.

Versiering en accessoires – zoals bierglazen – voor allerlei feesten zoals verjaardagsfeesten, 16 jaar, 18, 40 en 50 jaar etc. vind je hier in onze webshop. PartyCorner heeft een grote collectie aan bierglazen met verschillende leeftijden en onderwerpen, waar Bierglas 3 redenen er één van is met een pakkende slogan erop waar jij wel om kunt lachen als jij een lekker biertje hebt ingeschonken.

Bierglas met tekst waarom bier beter is dan een vrouw

Productspecificaties
  • Materiaal: Glas
  • inhoud van het glas is 25 cl
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 8 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 18 jaar en ouder
  • LET OP: GEEN 18, GEEN ALCOHOL!
Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen en fun artikelen voor een gezellig feest vol humor.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.