Bewegende zombie bruidegom met licht en geluid

Bewegende zombie bruidegom met licht en geluid

De bewegende zombie bruidegom met licht en geluid heeft een lengte van 185 cm. Deze bruidegom zorgt voor echte nachtmerries. Wanneer jij dichtbij komt reageert ... Lees meer

54447587
€89,50 € 68,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De bewegende zombie bruidegom met licht en geluid heeft een lengte van 185 cm. Deze bruidegom zorgt voor echte nachtmerries. Wanneer jij dichtbij komt reageert de Op batterijen geladen Bewegingssensor hierdoor wordt de licht-geluid en beweging geactiveerd en beweegt de pop met zijn armen en gloeien zijn ogen en maakt hij geluid. Bekijk de onderstaande video als je durft!
    
Het bewegende zombie bruidegom met licht en geluidis geen speelgoed en is niet geschikt voor jonge kinderen of gebruikt door jonge kinderen maar als Halloween decoratie.

Product details bewegende zombie bruidegom met licht en geluid

  •     Lichtgevende ogen en geluid bewegende armen
  •     Materiaal: polyester schuim
  •     Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis!
  •     Geschikt om op te hangen
  •     Reageert op geluid
  •     Werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
  •     Hoogte: 185 cm

Bewegende zombie bruidegom met licht en geluid online kopen.

De bewegende zombie bruidegom met licht en geluid is eenvoudig om neer te zetten. Schrik alle voorbijgangers af met deze vreselijke horror decoratie gebruik deze als griezel wanddecoratie met licht en geluid en beweging.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.