bewegende halloween decoratie zombie pop

bewegende halloween decoratie zombie pop

Elektrische halloween decoratie zombie pop met  bewegingen en geluid zoek zijn weg naar het onbekende op het kerkhof of je tuin door middel van zijn schrapende ... Lees meer

37077071
Uitverkocht.
€89,50 € 69,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Elektrische halloween decoratie zombie pop met  bewegingen en geluid zoek zijn weg naar het onbekende op het kerkhof of je tuin door middel van zijn schrapende handen. Deze halve torso zombie skelet waarvan de handen en hoofd gemaakt zijn van hard pvc de ogen heeft een bewegende mond en light-up ogen en maakt geluiden. De vergaande lijkende stof kostuum heeft gaas structuur met horror details. Het stevige metalen frame drijft de bewegende handen aan die zijn aangesloten motor en maakt de schrappende handen. Elektrische halloween decoratie zombie pop heeft een  volume regeling en omvat een Functies zijn onder meer: Steady-On, Try-Me en Sensor-modus dit alles op 3 batterijen maakt deze halloween pop tot jouw halloween sucses.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.