Bewegende elektrakast met licht en geluid

Bewegende elektrakast met licht en geluid

De Bewegende elektrakast met licht en geluid heeft een lengte van 18.5 bij 26 cm. Deze elektrakast zorgt voor echte nachtmerries. Wanneer jij dichtbij komt reag... Lees meer

54767222
€39,95 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Bewegende elektrakast met licht en geluid heeft een lengte van 18.5 bij 26 cm. Deze elektrakast zorgt voor echte nachtmerries. Wanneer jij dichtbij komt reageert de op batterijen geladen bewegingssensor. Hierdoor wordt de licht-geluid en beweging geactiveerd en beweegt de kast met zijn snoeren en maakt hij geluid. Bekijk de onderstaande video als je durft!
    
De Bewegende elektrakast met licht en geluid  is geen speelgoed en is niet geschikt voor jonge kinderen, echt alleen maar te gebruiken als Halloween decoratie of anderszins.

Productspecificatie: Bewegende elektrakast met licht en geluid

  •     Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis!
  •     Geschikt om op te hangen
  •     Reageert op geluid en beweging
  •     Werkt op 3 x AA batterijen (niet meegeleverd)
  •     maat: 18.5 bij 26 cm

Bewegende elektrakast met licht en geluid online kopen.

De Bewegende elektrakast met licht en geluid is eenvoudig om op te hangen. Schrik alle voorbijgangers af met deze vreselijke horror decoratie gebruik deze als griezel wanddecoratie met licht en geluid en beweging.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.