Halloween Bewegende aap met geluid

Halloween Bewegende aap met geluid

De Halloween Bewegende aap met geluid uit onze collectie is Doorgaans werken deze op batterijen (welke niet zijn meegeleverd) voor de maat van de batterijen kun... Lees meer

54326708
€79,50 € 59,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Halloween Bewegende aap met geluid uit onze collectie is Doorgaans werken deze op batterijen (welke niet zijn meegeleverd) voor de maat van de batterijen kunt je in de bijgeleverde beschrijving terug vinden.

Halloween Bewegende aap met geluid online kopen

Halloween Bewegende aap met geluidkopen. Staat er een griezelige Halloween party in het verschiet waarbij jij nog de Halloween versiering kopen moet? Wij hebben een enorm assortiment aan Licht en bewegende halloween decoratie zoals heksen Hangende zombie geesten, Skeletten, Hangende vleermuizen, weerwolven en deze Aap.

Halloween Bewegende aap met geluid combineren.

De Halloween Bewegende aap met geluid is over gewaaid uit de USA en populairder dan ooit. Niet gek, want tegenwoordig is het niet allen griezelen tijdens Halloween maar ook op een griezelfeestje op je verjaardag, horror thema feest meelopen in een zombie walk en wat al niet meer. wat is er nu leuker dan even flink te griezelen! Hierbij is een Halloween idee aankleding doormiddel van prachtige angstaanjagende Lichtgevende Halloween decor stukken een belangrijk onderdeel. en het leuke van deze aap is dat hij leuk te combineren is met onze andere Halloween decoratie stukken zoals de grafstenen.

Halloween Bewegende aap met geluid decoratie filmpje op YouTube

*Filmpje nog niet klaar

Hoop dat je ons kanaal leuk gaat vinden. Bekijk onze video's op ons Youtube-kanaal PartycornerNL en abonneer om up-to-date te blijven met de leukste nieuwe producten.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.