Beige Lederhose oktoberfest kopen

Beige Lederhose oktoberfest kopen

Met deze Beige Lederhose van Partycorner ben je helemaal klaar voor het Oktoberfest, breng de Tirol sfeer mee naar het Oktoberfest door deze trad... Lees meer

56856206
€22,95 € 18,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Beige Lederhose van Partycorner ben je helemaal klaar voor het Oktoberfest, breng de Tirol sfeer mee naar het Oktoberfest door deze traditioneel uitziende Beige Lederhosen te combineren met onze accessoires en kleding van hetzelfde thema uit ons assortiment. Oorspronkelijk werd deze traditionele kleding gedragen zowel in Zuid-Duitsland als in Oostenrijk en Zuid-Tirol en is het in het heden op bepaalde feesten nog steeds een must om deze kleding te dragen.

Productspecificaties: Beige Lederhose

  • Materiaal: Flannel
  • Thema: Oktoberfest
  • Maten: 52, 56
  • Wasvoorschrift: Handwas
  • Accessoires: Geen

Beige Lederhose Oktoberfest kopen

Bij Partycorner tref je de leukste Oktoberfest kleding en accessoires aan. Bekijk onze Beige Lederhose outfit samen met de gerelateerde accessoires en maak jouw lederhose outfit compleet. Wil jij Beige Lederhose en accessoires bekijken of passen in onze winkel? Dan kan dat ook natuurlijk. Kom gezellig langs in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.