Beetlejuice heren kostuum

Beetlejuice heren kostuum

The Beetlejuice zijn omgekomen in een tragisch ongeluk maar hun geest leeft nog voort in het huis. Beetlejuice helpt ze daarbij om nieuwe inwoners te verjagen m... Lees meer

17003182
€26,50 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

The Beetlejuice zijn omgekomen in een tragisch ongeluk maar hun geest leeft nog voort in het huis. Beetlejuice helpt ze daarbij om nieuwe inwoners te verjagen met deze Heren kostuum. Zal jij mensen verjagen? Draag het Heren kostuum tijdens Halloween, themafeesten of zelfs carnaval. Heren kostuum bestaat uit een shirt en een broek. Maak het pak compleet door een nep sigaar bij te bestellen.

Productspecificatie Heren kostuum:

  • Kleur: zwart/wit
  • Maat: L 52-54
  • Materiaal: polyester
  • Bestaat uit: shirt en broek
  • Apart te bestellen: sigaar

PartyCorner artikelen

PartyCorner is de feestwinkel voor al je artikelen. Van Halloween tot en met Disney. Neem een kijkje bij PartyCorner of bezoek onze winkel te Zaandam. Heeft u vragen of twijfelt u over een product? Neem gerust contact op. We helpen u graag.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.