Bandana piraat

Bandana piraat

Bandana Piraat is een katoenen hoofddoek die je op een bepaalde manier is geknoopt. Schrik niet want wij hebben deze knoop er al in gemaakt. Bandana piraat is b... Lees meer

623473
€3,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bandana Piraat is een katoenen hoofddoek die je op een bepaalde manier is geknoopt. Schrik niet want wij hebben deze knoop er al in gemaakt. Bandana piraat is bestelbaar in de zwarte kleur, hij is reeds voorgevormd en voorzien van een witte piraten doodskop, hierdoor heeft hij toch zijn eigen uitstraling en past bij elke piraten outfit. Deze Bandana cap is voor volwassenen en is niet geschikt voor de kleine piraten onder ons.

piraten bandana kopen

Piraten feestartikelen, de grootste keuze heb je bij Partycorner.nl. Of het nu gaat om piraten ballonnen, piraten slingers of piraten verkleedkleren, jouw Piratenfeest begint bij Partycorner.nl!

Bandana piraat kopen de accessoires of aanverwante producten voor bij de Bandana piraat kunt je  ook bij ons online bestellen en offline ophalen in de winkel in Zaandam.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.