Bandana caps

Bandana caps

Bandana cap in 5 verschillende designs bestelbaar. De bandana caps zijn voorgevormd en voorzien van een piraten doodskop. Elke Bandana cap heeft hierdoor toch z... Lees meer

18139396
€3,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bandana cap in 5 verschillende designs bestelbaar. De bandana caps zijn voorgevormd en voorzien van een piraten doodskop. Elke Bandana cap heeft hierdoor toch zijn eigen uitstraling en past bij elke piraten outfit. Deze Bandana cap is voor volwassenen en is niet geschikt voor de kleine piraten onder ons. Koop deze piraten bandana online of kom al onze piraten hoeden en bandana caps eens bekijken in onze nieuwe winkel in Zaandam.

Productspecificatie Rainbow bandana Regenboog:
  • Kleur: zoals op de foto
  • Materiaal: polyester
  • Te gebruiken als bandana
  • logo: doodskop

Bandana caps kopen

Bandana caps? Doe dat online of kom eens langs in onze winkel in Zaandam. Wij hebben een brede collectie met allerlei gekleurde producten. Hebben wij je nog niet kunnen overhalen? Dan kun je nog altijd langskomen in onze winkel in Zaandam waar je de gehele collectie op je gemak kunt bekijken.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.