Ballonnenwedstrijd pakket

Ballonnenwedstrijd pakket

Wat is er nou leuker dan om met een grote groep ballonnen los laten en er nog een wedstrijd aan verbinden, met ons Ballonnenwedstrijd pakket is dat een fluitje ... Lees meer

3275321
€260,00 € 169,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten

Voor dit product kunt u alleen een offerte aanvragen.

Offerte aavragen
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wat is er nou leuker dan om met een grote groep ballonnen los laten en er nog een wedstrijd aan verbinden, met ons Ballonnenwedstrijd pakket is dat een fluitje van een cent. Wij sturen u 4 dagen voor de wedstrijd de wedstrijdkaartjes gratis per post, en op de dag zelf komen we de ballonnen 2 uur van tevoren kant en klaar afleveren u hoeft alleen de kaartjes aan de ballon vast te maken!
 
De ballonnen van ons Ballonnenwedstrijd pakket zijn 35 cm doorsnede waardoor ze een grote stijgkracht hebben. De ballonnen worden met een geknoopt lintje geleverd waardoor ze niet leeg kunnen lopen wat wel met snelsluiters kan gebeuren. U kunt zelf de ballonnen kleur kiezen, u kunt een keuze maken uit 1 kleur, 2 kleuren of alle kleuren gemixt.
 
De wedstrijdkaartjes in ons Ballonnenwedstrijd pakket zijn al voorbedrukt u hoeft alleen nog maar de gegevens van de kandidaat en de retour gegevens in te vullen. Ook zijn deze wedstrijdkaartjes van speciaal waterbestendig licht papier gemaakt waardoor deze perfect voor een ballonnen actie zijn.

Dit pakket is al beschikbaar vanaf 100 ballonnen.


Het is ook mogelijk om de ballonnen te laten bedrukken met uw logo!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.