Gekleurde Ballonnenstokjes voor ballonnen

Gekleurde Ballonnenstokjes voor ballonnen

Ballonnenstokjes in de plaats van helium gebruiken voor het opzetten van u ballonnen voor een feest of verjaardag! Bent u op zoek naar ballonstokjes voor latex ... Lees meer

3276474
€4,50 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ballonnenstokjes in de plaats van helium gebruiken voor het opzetten van u ballonnen voor een feest of verjaardag! Bent u op zoek naar ballonstokjes voor latex ballonnen die zijn gevuld met lucht? Onze Ballonstokjes zijn er om eenvoudige lucht gevulde latex ballonnen te bevestigen om deze uit te kunnen delen tijdens verjaardagen of voor promotie doeleinde. Deze plastic Ballonnenstokjeshebben de verouderde metalen ballonstaafjes vervangen.

Het kopen van ballonnenstokjes online of in de winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft ballonnenstokjes die zijn 37 cm en bestaat uit 2 delen het stokje en het losse cupje in diversen kleuren in kleine verpakkingen per 10 , per 100 of in bulk verpakking per 1000 vraag naar de mogelijkheden voor andere aantallen voor en speciale prijs.

Het gebruik van een ballonnenstokjesheeft als voordeel dat je geen knoop in de ballon hoeft te leggen. Onze ballonstokjes bestaan uit 2 delen het holle plastic stokje en het genaamde cupje deze zet je boven op het stokje. De ballonstokjes zijn ook wel ballonstaafjes genoemd deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je keuze van de ballon met het ballonstokjes perfect kan matchen.

Kleuren ballonnenstokjes:

- Standaard wit    - Oranje
- Baby Roze - Geel
- Baby Blauw - Blauw
- Rood - Goud
- Groen - Zilver
- Zwart - Paars

Het gebruik van ballonnenstokjes.

Trek de ballon strak door het cupje van boven door de hiervoor bestemde gaatjes naar beneden om vervolgens deze om het ballonstaafje te draaien en dan met de laatste bevestiging de mond van de ballon terug in het cupje te plaatsen blijft de ballon prachtig op het ballonstokje rechtop staan. Onze plastic ballonnen stokjes zijn geschikt voor alle type ballonnen tot 14 inch.

Ballonnenstokjes Idee voor creatief gebruik.

Een Ballonnen boom met Ballonnenstokjes.
1:
Neem een dikke bezemsteel of balk van 150 cm hoog. boor er rondom gaatjes in schuin naar beneden in stok van ga 4,5 mm en steek daar in de ballonnen stokjes compleet met de ballon erop in en de ballonnenboom is geboren. Plaats de bezemsteel in een ballonnen standaard voet welke ook bij ons bestelbaar is.

2:
Gebruik de ballonnenstokjes om cadeautjes in te pakken om in een ballonnen boom te plaatsen

Meen dik cellofaan maak er een gaatje in met een perforator steek hierdoor het ballon staafje en cupje vanaf de bovenkant door het cellofaan naar beneden plaats de cadeautjes /snoepjes of het cellofaan vouw dit dicht als een bolletje maak dit stevig met een plakbandje, plaats daarna het plastic ballonnen staafje terug in het cupje hierna kan deze ook geplaatst worden in de ballonnenboom.

3:
Na gebruik eenvoudig de ballon verwijderen, en weer opbergen voor het volgende kinderfeestje of verjaardag. Of verzamel ze en gebruik ze als het eeuwen oude mikado spelletje. Ballonstokjes nemen niet veel ruimte in beslag en ook is het weder gebruik milieu vriendelijker.

Plastic ballonstokjes een belangrijk onderdeel voor het uitdelen van ballonnen en worden vaak vergeten maar horen bij de ballonnen. Bij het gebruik van bedrukte ballonnen met reclame of leeftijden er zijn 2 type bedrukking 1 voor helium en ballonstokjes bedrukking van mondstuk naar boven gericht en 1 bedrukking ondersteboven bedrukking dat betekend de bedrukking vanaf het mond stuk
De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.