Ballonnen set Princess

Ballonnen set Princess

Leuke gekleurde Ballonnen set Princess die helemaal passen bij jouw Princess party. De ballonnen zijn verpakt met een inhoud van 6 leuke ballonnen in de kleur w... Lees meer

6934430
€3,95 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Leuke gekleurde Ballonnen set Princess die helemaal passen bij jouw Princess party. De ballonnen zijn verpakt met een inhoud van 6 leuke ballonnen in de kleur wit, zwart en roze van opgeblazen ongeveer 25 cm Deze ballonnen  zijn bedrukt in het thema  Princess

  • kleur metallic :  zwart, pink en roze
  • Aantal 6
  • maat : rond 25 cm
  • Kwaliteit : standaard

Princess verjaardags ballonnen

Geef jij een Super Princess verjaardagsfeestje en wil je je huis of locatie omtoveren tot een feestpaleis dan zijn deze princess ballonnen een aanwinst. Tevens hebben wij van Partycorner een leuk assortiment aan Princess slingers en andere artikelen voor jou.

Van leuke jurkjes, hoeden en sjerpen tot aan de leukste slingers en decoratie, wij hebben het allemaal om een compleet feestje te bouwen!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.