Ballonnen Een jongen

Ballonnen Een jongen

Als je zoon is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met blauwe slingers en ballonnen zoa... Lees meer

6431903
€2,50 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je zoon is geboren wil je dat natuurlijk graag delen met je familie en vrienden. Bijvoorbeeld door je huis te versieren met blauwe slingers en ballonnen zoals deze ballonnen een jongen 3 assorti ballonnen van ieder 2 stuks. Deze Ballonnen Een jongen is voor lucht vulling. met de bedrukking naar onder gericht.

Productspecificaties
  • Afmeting: 25cm
  • Kleur: Blauw
  • Inhoud: 6 stuks a 3 assorti

Ballonnen Een...

Natuurlijk hebben wij deze mooie ballonnen niet alleen voor een jongen maar zijn deze ook hier te bestellen als ballonnen 'Een meisje'.

Baby versiering voor Jongen of Meisje

Hier bij PartyCorner vind u een ruime keuze baby versieringen zoals slingers, vlaggenlijnen en heliumballonnen sets voor jongens en/of meisjes. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer feestartikelen. Zeker de moeite waard!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.