Ballon snelsluiters blauw met lint

Ballon snelsluiters blauw met lint

Met een ballon snelsluiters blauw met lint is het sluiten van heliumballonnen een peace of cake De verpakking bestaat uit 100 blauwe snelsluiters inclusief blau... Lees meer

94428859
€5,95 € 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met een ballon snelsluiters blauw met lint is het sluiten van heliumballonnen een peace of cake De verpakking bestaat uit 100 blauwe snelsluiters inclusief blauw lintje van 1,20 cm en een handleiding.

Met deze midden blauwe ballon snelsluiters sluit u met één simpele beweging binnen 1 seconden de ballon, een snellere manier om een blauwe ballon bestaat er niet, het lint van deze snelsluiter is ongeveer 1,2m.

Ballon snelsluiters blauw met lint

Productinformatie: 

  • Inhoud: 100 ballon snelsluiters met lint
  • Lengte lint: 120cm
  • Kleur: blauw
  • lint: polyband 5 mm
  • snelsluiters: plastic

De enkele kleuren Ballon snelsluiters zijn: Baby blau Baby roze, Paar, Groen, Zilver, Goud, Rood, Wit, Groen.

Voor elke ballonnen kleur heeft partycorner wel een ballon afsluiter. De Snelsluiters bevestigt u eenvoudig aan een ballon, en de ballon wordt hier ook direct mee afgesloten. 

Ballonnen knopen is dus niet meer nodig! en bovendien kunt u de ballonnen laten leeglopen zonder ze kapot te maken en eventueel opnieuw te vullen zijn met helium of lucht.

Ballon snelsluiters groen met lint zijn bestelbaar in de aantallen van 

  1. Snelsluiters -     50 stuks
  2. Snelsluiters -   100  stuks
  3. Snelsluiters - 1000 stuks

Het ecologisch gebruik van Ballonnen snelsluiters.

Deze ballonnen snelsluiters zijn van kunststof gemaakt, en zijn niet bedoeld voor het oplaten van ballonnen omdat het lintje moeilijk afbreekbaar is wanneer deze in het milieu terecht komt.

Voor ballonoplating adviseren wij eco-snelsluiters of eco balloon-ribbon.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »