Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten

Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten

Draag deze prachtige mooie Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten en verander jezelf in een kerstmis prinses, je kan deze jurk dragen naar bijvoorbeeld een scho... Lees meer

62216669
€44,50 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag deze prachtige mooie Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten en verander jezelf in een kerstmis prinses, je kan deze jurk dragen naar bijvoorbeeld een school feest, thema feest, carnaval of andere gelegenheid waarbij je op je mooist gekleed wilt zijn. De Nederlandse maat voering is in de maat M 122 t/m 128 en in de maat L 134 t/m 140.

Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten 128 of 6-8 jaar

De Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten heeft een imitatie juweel en een mooie roze kleur, de jurk is beschikbaar in de maten M (6-8 jaar) en L (8-10 jaar). Combineer deze Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten ook met andere leuke kleding en accessoires voor een complete look.

Productspecificatie:  Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten

  • Kleur: Rood (zie afbeelding)
  • Maten: M (6-8 jaar) en L (8-10 jaar)
  • Materiaal: 100% polyester
  • Exclusief: Schoenen

Leuke Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals het Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten​, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel dit leuke Kerst roden Prinsessenjurk kindermaten​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.