Baby blauwe ballonnen online kopen

Baby blauwe ballonnen online kopen

Wil je Baby blauwe ballonnen online kopen Want u in verwachting van een klein mannetje gefeliciteert Dat kan niet zonder een babyshower natuurlijk! Zo kunt u bi... Lees meer

1260796
1 á 3 werkdagen
€9,95 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil je Baby blauwe ballonnen online kopen Want u in verwachting van een klein mannetje gefeliciteert Dat kan niet zonder een babyshower natuurlijk! Zo kunt u bijvoorbeeld de ruimte opvullen met deze metallic licht blauwe ballonnen. U kunt ook de metallic ballonnen combineren met onze gewone licht blauwe ballonnen slingers en banners.

Baby blauwe ballonnen kopen

Deze baby blauwe ballonnen zijn geschikt voor helium en lucht en hebben een formaat van ongeveer 30 cm rond in een goed opgeblazen formaat. De standaard baby blauwe ballonnen  zitten per 100 baby blauwe ballonnen verpakt echter leveren wij ook zakken van 25 en 50 baby blauwe ballonnen en de kleine zakken van 10 stuks baby blauwe ballonnen.

Product specificatie: baby blauwe ballonnen

  •     Inhoud: Zakken 100, 50 en 25 stuks
  •     Materiaal: Milieuvriendelijke latex ballonnen
  •     Verpakking: plastic zakken
  •     Doorsnede: 12 inch - 30 cm
  •     Inhoud ballon: 0,015m3
  •     Niet geschikt onder 3 jaar

Helium of helium met Hi-float

  •     Zweeftijd met helium: ± 8 uur
  •     Zweeftijd met Hi-Float: ± 5 dagen
  •     Trekkracht: 10 gram

Baby blauwe ballonnen online kopen bij PartyCorner.

De baby blauwe ballonnen kun je voor meerdere gelegenheden gebruiken. Bijvoorbeeld een verjaardag-, huwelijksfeest of van de geboorte tot de dood. De ballonnen hebben een doorsnede van 30cm en komen per  100, 50, 25 of 10 stuks. Geschikt voor zowel helium als lucht.

Let op: blauwe ballonnen kunnen een gevaar opleveren voor kinderen onder de 3 jaar.

Baby blauwe ballonnen en vele andere ballon accessoires.

Bij PartyCorner zijn wij gespecialiseerd in ballonnen. Wij hebben een enorme ballonnen collectie die u online kunt bekijken. Of als u interesse heeft kunt u ook een kijkje komen nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland waar je de gehele collectie kan zien van ballonnen en accessoires. Hier zijn deze baby blauwe ballonnen ook verkrijgbaar. De 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam.

Voor het zelf gebruik van helium verhuren wij ook tanks Heliumtank verhuur


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.