Armband Candy

Armband Candy

Armband Candy is een leuke opvallende armband van plastic door de gekleurde kralen die de armband vormen. De Armband Candy is in 8 kleuren beschikbaar, dus voor... Lees meer

20745976
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,25 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Armband Candy is een leuke opvallende armband van plastic door de gekleurde kralen die de armband vormen. De Armband Candy is in 8 kleuren beschikbaar, dus voor ieder wel een kleur naar smaak. Dit maakt de Armband Candy een veelzijdige accessoire die je ook nog een goed kunt combineren door de leuke kleuren. De verkrijgbare kleuren zijn: lichtblauw, roze, geel, groen, rood, oranje, paars en blauw.

Productspecificatie Armband Candy
  • Materiaal: plastic, kralen
  • Kleur: lichtblauw, roze, geel, groen, rood, oranje, paars en blauw
  • Thema: 70s, 80s, carnaval, hippie
  • Per stuk, in assorti.

Armband Candy kopen

Armband Candy, een ronde kralen armband in verschillende kleuren. In de sieradencollectie van PartyCorner zitten unieke en klassieke sieraden voor themafeesten of populaire tijdsperiodes. De Armband Candy is hier één van, een ideale accessoire voor verschillende thema's. Maak jij jouw outfit compleet ga dan de Armband Candy kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.