Amerikaanse vlag hoed

Amerikaanse vlag hoed

Voor een Amerikaanse uitstraling voor speciale gelegenheden kun jij accessoires gebruiken om jouw outfit compleet te maken. Hiervoor is de Amerikaanse hoed gesc... Lees meer

22034168
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor een Amerikaanse uitstraling voor speciale gelegenheden kun jij accessoires gebruiken om jouw outfit compleet te maken. Hiervoor is de Amerikaanse hoed geschikt. De Amerikaanse hoed is een hoge hoed in de Amerikaanse kleuren en ook de sterren zoals op de Amerikaanse vlag. Doordat de Amerikaanse hoed zo hoog is ben jij opvallend met de hoed en zul jij veel aandacht krijgen op een themafeest.

Productspecificatie Amerikaanse hoed
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: rood wit blauw
  • Thema: Amerika

Amerikaanse hoed kopen

Ga in stijl naar een Amerikaans feest of een speciale dag voor Amerikanen en gebruik je hiervoor accessoires om jouw look af te maken. Je kunt de Amerikaanse hoed kopen bij PartyCorner en veel combinaties ermee maken.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.