Amerikaans Geslaagd Afstudeer Hoedje

Amerikaans Geslaagd Afstudeer Hoedje

Ben jij geslaagd en wil je dit vieren door een Afstudeer hoedje te kopen? Dan is dit Amerikaans Geslaagd Afstudeer Hoedje van Partycorner een goede keuze, het i... Lees meer

620156
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij geslaagd en wil je dit vieren door een Afstudeer hoedje te kopen? Dan is dit Amerikaans Geslaagd Afstudeer Hoedje van Partycorner een goede keuze, het iconiche afstudeer hoedje, wat officieel "square academic cap" heet zal perfect passen bij bijvoorbeeld je diploma uitreiking of je afstudeer feestje. De kleur van de kwast is origineel bedoeld om de studie of universiteit aan te geven die je gevolgd hebt, bijvoorbeeld wit staat voor kunst, licht blauw voor onderwijs en goud voor wetenschap.

Product Specificaties Afstudeer Hoedje:

  • Kleur: zwart
  • materiaal: zwart vilt
  • Maat: one size fits most
  • Ongeveer 28 x 28 cm groot

 

Amerikaans Geslaagd Afstudeer Hoedje 

Bij Partycorner zit je altijd goed voor afstudeer hoedjes, maar ook voor bijvoorbeeld een bijpassende toga of een Nederlandse vlag om compleet in de geslaagde sfeer te komen. Ontvang je diploma in traditionele stijl en zwaai de kwast over naar de linker kant als deze overhandigd krijgt. Bestel het Geslaagd Afstudeer Hoedje online, of kom deze en onze andere producten bekijken in onze winkel in het centrum van Zaandam.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.