latex Abraham masker oudje

latex Abraham masker oudje

Een latex Abraham masker oudje kopen De wind heeft vrij spel en het is volle maan. tijd voor horror en griezels oktober, de maand van Halloween. komt er al weer... Lees meer

54064967
Neem contact op voor de levertijd
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een latex Abraham masker oudje kopen De wind heeft vrij spel en het is volle maan. tijd voor horror en griezels oktober, de maand van Halloween. komt er al weer aan. Wat een griezel ben jij als jij dit goedkope latex Abraham masker koopt bij PartyCorner.nl. Dit vrolijk kijkende masker is een echt abraham masker waarmee jij iedereen de stuipen op het lijf jaagt. Tot in detail is dit masker beschildert, gewoon mooi in zijn soort. Ook de witte wenkbrauwen en witte snor van dit latex Abraham masker zijn gedetailleerd uitgewerkt.

Productinformatie: latex Abraham masker oudje

  • Materiaal: 100% natuurlijk latex
  • Volledige overhead gezicht masker
  • Kleur: zie afbeelding
  • Maat: one size fits all
  • Leeftijd advies : vanaf 14 jaar

Goedkoop latex Abraham oudje masker kopen

Het is een latex Abraham masker oudje kopen dat comfortabel zit omdat er voldoende ruimte zit rond de ogen voor voldoende zicht en rond de mond voor voldoende ventilatie.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.