80s Sieraden set

80s Sieraden set

80's Sieraden set voor de ultieme 80's look als jij naar een thema feest gaat. De 80's Sieraden set is een kleurrijke set van plastic sieraden wat zeker opvalle... Lees meer

20746086
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€8,75 € 6,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

80's Sieraden set voor de ultieme 80's look als jij naar een thema feest gaat. De 80's Sieraden set is een kleurrijke set van plastic sieraden wat zeker opvallend is en vrolijkheid toevoegt aan jouw outfit. De 80's Sieraden set bestaat uit een zwarte kralenketting met een roze vierkant en driehoekige groene hanger en een roze vierkanten oorbel en groene driehoekige oorbel dat als een paar oorbellen gebruikt wordt.

Productspecificaties 80's Sieraden set
  • Materiaal: plastic
  • Bestaat uit: kralenketting met hangers en oorbellen
  • Kleur: zwart, groen en roze

80's Sieraden set kopen

80's sieraden set, speciaal om jouw outfit in de 80s sfeer te combineren. De 80's sieraden set is voor allerlei thema's te gebruiken, voor een stijlvolle look. Wil jij ook kleurrijke accessoires? Ga dan de 80's sieraden set kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.