3d shirt cowgirl

3d shirt cowgirl

Kies voor de 3d shirt cowgirl shirt  Ga origineel verkleed naar de wild westen.  PartyCorner heeft zijn eigen import Photorealistic T shirt jurkje  voor dames o... Lees meer

45229064
€ 15,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kies voor de 3d shirt cowgirl shirt  Ga origineel verkleed naar de wild westen.  PartyCorner heeft zijn eigen import Photorealistic T shirt jurkje  voor dames ook met een maatje meer. hierdoor hebben wij een grote keuze van western kleding zoals rode western glitter jurkjes, in een korte of lange variant, cowboy hoeden in vele varianten of western laarzen, goedkope mini indianen jurkjes in diversen maten, indianen tooien en nog veel meer.

Productspecificaties: 3d shirt cowgirl

  • Materiaal: 100% polyester,
  • Voorzien van: Realistische foto print
  • Kleur: rood ,wit, zwart in multicolor
  • Ronde hals
  • Maat: M/L (dit is één maat)
  • Accessoires: geen
  • Wasvoorschriften: Handwas

Dames 3d shirt cowgirl T- shirt

Ga jij in dit dames 3d shirt cowgirl T- shirt kunt jij je eens helemaal uitleven. Wat is er  leuker dan iedereen voor de gek te houden met een bijna niet van echt te onderscheiden outfit! Met dit dames 3d shirt cowgirl T- shirt met fotorealistische opdruk tover jij je in een mum van tijd om tot een echte cowgirl. Je voldoet helemaal aan de dresscode van WILD WEST, THUIS BEST. 

Fotorealistische 3d shirt cowgirl

Fotorealistische 3d shirt cowgirl Jij bent de ideale cowgirl in de arena in dit fotorealistische 3d shirt cowgirl hilarisch gewoon. Bestel deze bestseller bij PartyCorner of kom gezellig langs in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam om onze collectie te bewonderen en te passen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.