3D Freddy Krueger shirt kopen

3D Freddy Krueger shirt kopen

Met dit 3D Freddy Krueger shirt ben je snel en gemakkelijk leuk verkleed? Bestel dit 3D shirt bij PartyCorner. Het shirt is leuk te combineren met andere artike... Lees meer

56764292
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€24,95 € 21,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit 3D Freddy Krueger shirt ben je snel en gemakkelijk leuk verkleed? Bestel dit 3D shirt bij PartyCorner. Het shirt is leuk te combineren met andere artikelen om jouw outfit nog beter te maken en er een geweldig feest van te maken denk bijvoorbeeld aan een leuke hoed of nep Halloween bloed om het shirt enger te maken.

Fotorealistische shirt ook wel 3D Freddy Krueger shirt genoemd nu online verkrijgbaar.

Het fotorealistische 3D Freddy Krueger shirt heeft de prints van de elementen van de industrialisatie en van speculatieve fictie. Ook heeft dit 3d shirt lange mouwen. Het gemak van dit 3D T-shirt is dat je snel klaar bent. Kortom, een zwarte broek eronder en je bent helemaal klaar met deze outfit. Dit nieuwe Fotorealistische 3D T- shirt is nieuw te koop bij PartyCorner.

Productspecificaties: 3D Freddy Krueger shirt

  • Materiaal: 100% polyester
  • Voorzien van: Realistische foto print
  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: M, L en XL
  • Accessoires: Geen
  • Wasvoorschriften: Handwas

3D Freddy Krueger shirt online kopen.

PartyCorner heeft diverse ronde hals 3D T shirts ook wel Fotorealistisch shirts genoemd. Ook zijn er shirts met lange mouwen en zijn er zowel heren als dames modellen voor verschillende thema outfits bestelbaar. Het gemak van dit 3D T-shirt is dat je in een handomdraai klaar bent voor je carnaval, of een ander thema party. Door deze geweldige print kom je direct in de stemming. Je kunt de shirts ook bekijken en passen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.