Meisjes 1 jaar vlaggenlijn

Meisjes 1 jaar vlaggenlijn

De Vlaggenlijn 1 jaar zijn één zijdig bedrukt en niet doorschijnend. De één jarige vlaggenlijn is in de kleur roze leverbaar. Voor de echte meisje meisje dat ha... Lees meer

5205860
€ 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Vlaggenlijn 1 jaar zijn één zijdig bedrukt en niet doorschijnend. De één jarige vlaggenlijn is in de kleur roze leverbaar. Voor de echte meisje meisje dat haar eerste verjaardag gaat vieren, is dit de perfecte slinger voor in huis of in de tuin!
  • Kleur: roze
  • Afmetingen: 360x29
  • Bestaat uit: een hele collectie

Meisjes 1 jaar vlaggelijn

Vier jij de eerste verjaardag van jouw kleine meid in de tuin? Dan is de Meisjes 1 jaar vlaggelijn  ideaal voor deze gelegenheid. Vlaggenlijn 1 jaar heeft een lengte van 3,60 meter en is van plastic dus watervast.

Pak flink uit tijdens dit verjaardags feestje van jou kleine meid. Een schitterend moment om niet te vergeten met onze Meisjes 1 jaar vlaggelijn. Wij hebben een hele collectie van deze 1 jarige thema voor de kleinste onder ons.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.